Διαγωνισμός ζωγραφικής “Το φως στη ζωή μου” – Αποτελέσματα. Drawing competition “Light in my life” – Results

Ο πρώτος Διαγωνισμός ζωγραφικής “Το φως στη ζωή μου” ολοκληρώθηκε με πάνω από 400 συμμετοχές από 4 χώρες! Ευχαριστώ από καρδιάς τα παιδιά που ζωγράφισαν, καθώς και τους γονείς, τους δασκάλους και τους υπεύθυνους βιβλιοθηκών που αγκάλιασαν αυτή τη δράση, η οποία οργανώθηκε στα πλαίσια εοαρτασμού της Διεθνής Ημέρας Φωτός, όπως έχει οριστεί από την UNESCO η 16η Μαίου. Η δράση έχει συμπεριληφθεί στο επίσημο site: www.lightday.org για το 2021 και αποτελεί προσπάθεια ευαισθητοποίησης του κοινού για τη σημασία και το ρόλο που παίζει το φως στη ζωή μας.

Ευχαριστώ θερμά τα μέλη της κριτικής επιτροπής, τη Μυρτώ- τη Δέσποινα- τη Χριστίνα- τη Νάσια, που στήριξαν αυτή την προσπάθεια και που με τις ιδιαίτερες γνώσεις τους συνέβαλαν στο να διαμορφωθούν τα αποτελέσματα. Με ιδιαίτερη χαρά, λοιπόν, ανακοινώνουμε τους νικητές. Συγχαρητήρια στα παιδιά που κέρδισαν τα βραβεία, στα παιδιά που κέρδισαν τις διακρίσεις, αλλά και σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν και μας χάρισαν τόσο όμορφες ζωγραφιές!

Οι νικητές θα λάβουν Βραβείο Συμμετοχής καθώς και το βιβλίο “Lucian’s first dream. A journey to light” σε εικονογράφηση Μυρτώς Δεληβοριά, που έχει δημιουργηθεί με ιδιαίτερη αγάπη και γνώση . Το βιβλίο είναι διαθέσιμο και στα Ελληνικά και έχει συμπεριληφθεί στις βραχείες λίστες του Ελληνικού ΙΒΒΥ- Κύκλος Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου 2021. Ιδιωτικές εκδόσεις με διανομή στα βιβλιοπωλεία και από εκδόσεις Πατάκη.

Οι διακριθέντες θα λάβουν Έπαινο Συμμετοχής. Όλα τα παιδιά θα λάβουν Βεβαίωση Συμμετοχής. Η ψηφιακή έκθεση είναι διαθέσιμη για εσάς στην κατηγορία Drawings 2021. Εκεί θα βρείτε τα έργα των νικητών, των διακριθέντων, αλλά και όλων των παιδιών Δημοτικού, Νηπίου και Προνηπίου. Σημειώστε ότι τα έργα των νηπίων ήταν τα περισσότερα και για το λόγο αυτό χωρίστηκαν σε δύο μέρη. Η τοποθέτηση των έργων είναι τυχαία.

Ευχαριστώ από καρδιάς όλα τα παιδιά που μας έδωσαν την ευκαιρία να δούμε τόσο μοναδικά έργα ζωγραφικής και να κατανοήσουμε τι σημαίνει “φως” στη ζωή τους!

Πέννυ Χατζηευστρατίου Μιχελινάκη

Information: I would like to thank all children for their creative thinking, effort and participation in the Drawing competition for 2021 “The light in my life”. The winners will receive the Award of Participation and also the book “Lucian’s first dream. A journey to light” , illustrated by Myrto Delivoria. The distinguished drawings will receive a Distinction for Participation. All other drawings will receive a Certificate of Participation. All drawings are presented in the category “Drawings 2021“. Enjoy this online drawing exhibition! Penny Hatzieftratiou Michelinaki

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *