Αποτελέσματα 4ου Διαγωνισμού Ζωγραφικής

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνονται οι νικητές του 4ου Διαγωνισμού Ζωγραφικής (2024) με θέμα “Φως: Νοιάζομαι. Φροντίζω” που διοργανώθηκε από το Penny’s light seminar για τον εορτασμό της Διεθνούς Ημέρας Φωτός από την UNESCO.

Βραβείο Συμμετοχής για το Νηπιαγωγείο

Μαρία Παπανικολάου, Ο Μικρός Αντώνης, Παλλήνη, Αττικής

Έπαινος Συμμετοχής για το Νηπιαγωγείο

Ιωάννα Βενιέρη, 11ο Νηπιαγωγείο Σταυρούπολης Θεσσαλονίκη

Βραβείο Συμμετοχής για το Δημοτικό

Αγγελική Μπράβου, 3ο Δημοτικό Λουτρακίου

Έπαινος Συμμετοχής για το Δημοτικό

Δήμητρα Σέλλα, 3ο Δημοτικό Λουτρακίου

Για να δείτε τη ψηφιακή έκθεση με όλα τα έργα του Νηπιαγωγείου & Δημοτικού, πατήστε εδώ.

Οι νικητές που έλαβαν το Βραβείο θα λάβουν ως δώρο το βιβλίο “Lucian’s first dream: A journey to light” της Δρ. Πέννυς Χατζηευστρατίου Μιχελινάκη σε εικονογράφηση Μυρτώς Δεληβοριά. Πληροφορίες για το βιβλίο θα βρείτε εδώ.

Ευχαριστώ θερμά όλα τα παιδιά που έλαβαν μέρος στον 4ο Διαγωνισμό Ζωγραφικής με θέμα το φως. Όλα τα έργα είναι υπέροχα. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για τη δημιουργικότητα τους! Ευχαριστώ θερμά και όλους/ όλες τους/ τις εκπαιδευτικούς για την καλή τους διάθεση και συνεισφορά στο να μάθουμε στα παιδιά για τη σημασία και το ρόλο του φωτός στη ζωή μας. Ευχαριστώ και όλους τους γονείς που ενθάρρυναν τα παιδιά τους να συμμετέχουν. Τέλος, ευχαριστώ θερμά την εκπαιδευτικό Νάσια Αλεξανδρίδη για τη συμμετοχή της στην κριτική επιτροπή και τη δημιουργική ματιά της.

Ραντεβού τη νέα σχολική χρονιά, με νέο Διαγωνισμό Ζωγραφικής αλλά και με πλούσια Εκπαιδευτικά Προγράμματα και Διαδραστικά Εργαστήρια για παιδιά σε όλα τα σχολεία!

Με εκτίμηση

Δρ. Πέννυ Χατζηευστρατίου Μιχελινάκη

Επικοινωνία: 6942432043 , pennyslightseminar@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *