Εκδηλώσεις για τη Διεθνή Ημέρα Φωτός, υπό την αιγίδα της UNESCO.

Με ιδιαίτερη χαρά σας ενημερώνουμε για τις τρεις δράσεις που διοργανώνει η Πέννυ Χατζηευστρατίου Μιχελινάκη και που έχουν ήδη ανακοινωθεί στο επίσημο site www.lightday.org υπό την αιγίδα της UNESCO, στην κατηγορία events- Greece.


Το Σάββατο 15/5/21 στις 11.00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί διαδραστική αφήγηση του βιβλίου “Το πρώτο όνειρο του Φώτη. Ένα ταξίδι στο φως” σε εικονογράφηση Μυρτώς Δεληβοριά. Το βιβλίο συμπεριλαμβάνεται στις βραχείες λίστες του Ελληνικού ΙΒΒΥ 2021, Κύκλος Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου! Ιδιωτική έκδοση, με διανομή στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Πατάκη. Η αφήγηση θα γίνει στη σελίδα του facebook των NAKAS BOOK HOUSE που μας κάνουν τη τιμή να φιλοξενήσουν την εκδήλωση, και βεβαίως να διαθέτουν το βιβλίο στα Ελληνικά αλλά και στα Αγγλικά. Μπορείτε να συνδεθείτε με τη σελίδα NAKASBOOKHOUSE, πατώντας εδώ

Κυριακή 23 Μαίου 2021: Διαγωνισμός ζωγραφικής “Το φως στη ζωή μου” για παιδιά ηλικίας 4-12 ετών. Μπορείτε να υποβάλετε τα έργα σαν σχολείο κατόπιν συνεννόησης ή ατομικά μέσα από τον σύνδεσμο που θα βρείτε εδώ. Αναλυτικές πληροφορίες και όρους συμμετοχής θα βρείτε εδώ. Σημειώστε ότι έχει δοθεί παράταση υποβολής έργων έως τις 23/5/21 (αντί για 16/5/21) καθώς πολλοί εκπαιδευτικοί ζήτησαν περισσότερο χρόνο ώστε να εντάξουν τη δράση αυτή στο πρόγραμμα τους. Ο νικητής θα λάβει ως δώρο το βιβλίο “Lucian’s first dream. A journey to light” στα Αγγλικά. Θα ακολουθήσει ψηφιακή έκθεση!

Κυριακή 16 Μαίου 2021: Διαδικτυακή αφήγηση του βιβλίου στα Αγγλικά “Lucian’s first dream. A journey to light”. Η αφήγηση θα γίνει μέσω zoom και είναι απαραίτητο να στείλετε email στο pennyslightseminar@gmail.com προκειμένου να λάβετε σχετικές πληροφορίες.

Ας γιορτάσουμε μαζί τη Διεθνή Ημέρα Φωτός υπό την αιγίδα της UNESCO!

Πέννυ Χατζηευστρατίου Μιχελινάκη
www.pennymichelinaki.com

www.pennyslightseminar.com

Facebook: Penny Hatziefstratiou Michelinaki

Instagram: @penny_h_m

Ομάδα με δραστηριότητες & παιχνίδια με το φως: Παιδικά βιβλία – Πέννυ Χατζηευστρατίου Μιχελινάκη

EXTENDED DEADLINE FOR SUBMISSIONS: 23 MAY 2021

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *