Παρουσίαση βιβλίου για το φως από την Δρ Πέννυ Χατζηευστρατίου Μιχελινάκη. Ας μάθουμε για το φως με τρόπο διαδραστικό!

Βιωματική παρουσίαση:

Η παρουσίαση του βιβλίου γίνεται από την Πέννυ με ένα τρόπο διαδραστικό. Ταξιδεύουμε μαζί με τον Φώτη, τον ήρωα του βιβλίου, αναζητάμε το όνειρο του και τον συνοδεύουμε σε ένα ταξίδι αναζήτησης! Η παρουσίαση γίνεται με τέτοιο τρόπο ώστε να βιώσουμε τις ανακαλύψεις του ήρωα και να αποκαλύψουμε μαζί του “αλήθειες γεμάτες φως”!

Διαδικτυακή παρουσίαση:

Για όσο καιρό δεν μπορούσαν να γίνουν δια ζώσης παρουσιάσεις, λόγω της πανδημίας, οι παρουσιάσεις και αφηγήσεις γινόντουσαν από την Πέννυ διαδικτυακά. Οι διαδικτυακές παρουσιάσεις θα συνεχιστούν για τα σχολεία του εξωτερικού αλλά και για όσα άλλα το επιθυμούν!

Διαδραστικά εργαστήρια (δια ζώσης ή διαδικτυακά):

Συνδιάστε την αφήγηση του βιβλίου με ένα εργαστήρι για το φως! Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το Penny’s light seminar και συγκεκριμένα τον κύκλο διαδραστικών εργαστηρίων “Παίζουμε με το φως & ένα βιβλίο” όπου δίνεται η δυνατότητα έκφρασης εικαστικά και θεατρικά!

Εθελοντικές δράσεις:

Η Πέννυ πραγματοποιεί για το 2021- 2022 κύκλο εθελοντικών δράσεων στην Παιδική Δημοτική Βιβλιοθήκη Παλαιού Φαλήρου, μετά από πρόσκληση από την κα Μαίρη Τρύφων. Πρόκειται για μία δράση φιλαναγνωσίας με αφορμή το παιδικό βιβλίο της. Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης βιβλίου που γίνεται με τρόπο διαδραστικό, η Πέννυ ενθαρρύνει τα παιδιά να παίξουν με το φως και να εκφραστούν εικαστικά! Στο παρελθόν, η Πέννυ έχει πραγματοποιήσει εθελοντική δράση στα παιδιά της “Φλόγας” (2019), καθώς και σε παιδιά σε Σπίτια του “Χαμόγελου του Παιδιού” στην Αττική (2019). Σκοπός της Πέννυς είναι να προσφέρει χαρά και γνώση στα παιδιά, και να τους μεταδώσει την αγάπη και πίστη της, πως το “φως” είναι γύρω μας, αλλά και μέσα μας!

Διεθνείς Παιδικοί Διαγωνισμοί Ζωγραφικής

Η Πέννυ διοργανώνει εθελοντικά, Διεθνείς Παιδικούς Διαγωνισμούς Ζωγραφικής που αποσκοπούν στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των παιδιών για τη σημασία και το ρόλο του φωτός στη ζωή μας. Ο 1ος Διαγωνισμός ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 2021, ενώ ξεκίνησε ο 2ος Διαγωνισμός για το 2022.

Information in English:

The book presentation can be combined with interactive games with light, by Penny! The children will have the opportunity to listen to the book reading but also play with light!

Please contact Penny to arrange a book presentation at your school, bookshop, library, or other venue. For more information, please visit Penny’s light seminar.