Παρουσίαση βιβλίου για το φως από την Πέννυ Χατζηευστρατίου Μιχελινάκη. Ας μάθουμε για το φως με τρόπο διαδραστικό!

Διαδικτυακή παρουσίαση:

Για όσο καιρό δεν μπορούν να γίνουν δια ζώσης παρουσιάσεις, λόγω της πανδημίας, οι παρουσιάσεις και αφηγήσεις θα γίνονται διαδικτυακά.

Βιωματική παρουσίαση:

‘Οταν το επιτρέψουν οι συνθήκες, η παρουσίαση του βιβλίου θα περιλαμβάνει την ανάγνωση του βιβλίου από την Πέννυ. Οι μικροί μας φίλοι, τα παιδιά σας, θα ζήσουν το ταξίδι του ήρωα και θα τον βοηθήσουν να βρει το όνειρο του! Και πώς θα γίνει αυτό; Μα φυσικά, εξερευνώντας τις ιδιότητες του φωτός και παίζοντας με αυτό! Πολλές εκπλήξεις σας περιμένουν σε αυτό το “φωτεινό” ταξίδι!

Συγκεκριμένα, η Πέννυ θα καθοδηγήσει τα παιδιά ώστε να δημιουργήσουν σκιές για να τις μελετήσουν καθώς αυτές μεγαλώνουν και μικραίνουν. Επίσης, η Πέννυ θα βοηθήσει τα παιδιά να δημιουργήσουν σχήματα με το φως, όπως μαγικά αστέρια και ήλιους. Τα παιδιά θα εξερευνήσουν τις έννοιες της διάχυσης, διάθλασης και αντανάκλασης του φωτός. Τέλος, θα δώσουν χρώμα στο φως. Η Πέννυ θα παροτρύνει τα παιδιά να εκφράσουν τα συναισθήματα τους με τη βοήθεια του χρωματιστού φωτός, αλλά και να ανακαλύψουν το δικό τους όνειρο!

Επικοινωνήστε με την Πέννυ για τη διαδικτυακή ή βιωματικη παρουσίαση του παιδικού βιβλίου της, στο σχολείο, βιβλιοπωλείο, βιβλιοθήκη, ή άλλο χώρο σας! Συνδιάστε την αφήγηση με εργαστήρι για το φως! Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το Penny’s light seminar !

The book presentation can be combined with interactive games with light, by Penny! The children will have the opportunity to listen to the book reading but also play with light!

Please contact Penny to arrange a book presentation at your school, bookshop, library, or other venue. For more information, please visit Penny’s light seminar.