“Το πρώτο όνειρο του Φώτη. Ένα ταξίδι στο φως” στις βραχείες λίστες 2021 των διαγωνισμών του Ελληνικού Τμήματος της ΙΒΒΥ

Greek IBBY 2021 – KYKLOS PAIDIKOY VIVLIOY

Στις 20 Μαρτίου 2021, το Ελληνικό Τμήμα της ΙΒΒΥ- Κύκλος του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου ανακοίνωσε τους βραχείς καταλόγους των βραβείων του για τη συγγραφή, εικονογράφηση και μετάφραση λογοτεχνικών βιβλίων για παιδιά και νέους (έργα έκδοσης 2020).

Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή, σας ενημερώνουμε ότι το βιβλίο “Το πρώτο όνειρο του Φώτη. Ένα ταξίδι στο φως” συμπεριλαμβάνεται στις βραχείες λίστες! Η υποψηφιότητα είναι για τη Μυρτώ Δεληβοριά για το βραβείο σε εικονογράφο για την εικονογράφηση βιβλίου με εικόνες για παιδιά και νέους.

Το Ελληνικό Τμήμα της ΙΒΒΥ – Κύκλος του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου …. πιστεύει ότι οι βραχείς κατάλογοι αποτελούν μια εξαιρετική επιλογή στα καλύτερα βιβλία του 2020” (πηγή: greek ibby – kyklos paidikoy vivlioy).

Ευχαριστούμε θερμά την κριτική επιτροπή και ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους.

Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν στις 2 Απριλίου 2021, στην εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου, στο FB (Greek IBBY – KYKLOS PAIDIKOY VIVLIOY). Η εκδήλωση πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Ελληνικό Ίδρυμα Πολιτισμού, στο πλαίσιο της καμπάνιας “Η μουσική των λέξεων”, από τις 2 έως τις 23 Απριλίου 2021.

Οπισθόφυλλο

Ο Φώτης αναρωτιόταν πώς είναι να βλέπει κανείς όνειρα. Όταν αποφασίζει να ψάξει να βρει το δικό του όνειρο, ξεκινά ένα ταξίδι γεμάτο περιπέτεια! Στο ταξίδι αυτό, ο Φώτης ανακαλύπτει αλήθειες γεμάτες φως, που τελικά θα του αποκαλύψουν το δρόμο για το δικό του όνειρο…

Διάθεση βιβλίου

Το βιβλίο έχει γίνει σε αυτοέκδοση και διατίθεται από τη συγγραφέα (πατήστε εδώ) ή μέσα από το δίκτυο του Εκδοτικού Οίκου Πατάκη.

Περισσότερες πληροφορίες

Περισσότερα για το βιβλίο μπορείτε να βρείτε εδώ.

Δραστηριότητες, παιχνίδια με το φως και παρουσιάσεις, μπορείτε να βρείτε στην ομάδα Παιδικά βιβλία – Πέννυ Χατζηευστρατίου Μιχελινάκη

Πληροφορίες για τα διαδραστικά ή live stream εργαστήρια με το φως που διοργανώνει η Πέννυ, βρείτε στο Penny’s light seminar.

Βιογραφικό της Πέννυς θα βρείτε εδώ.

Για να επικοινωνήσετε με την Πέννυ: pennymichelinaki@gmail.com

Επικοινωνήστε για διαδικτυακή αφήγηση του βιβλίου στα παιδάκια σας!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *