Η Δρ. Πέννυ Χατζηευστρατίου Μιχελινάκη έχει σχεδιάζει και παρουσιάζει εκπαιδευτικά εργαστήρια με το φως, μέσα από το πρόγραμμα της “Penny’s Light Seminar“. Τα εργαστήρια έχουν τη μορφή διαδραστικών παιχνιδιών και απευθύνονται σε παιδιά νηπιαγωγείου & παιδικού σταθμού, δημοτικού, αλλά και μεγαλύτερα παιδιά. Αναλυτικές πληροφορίες για τα διαθέσιμα εργαστήρια μπορείτε να δείτε στην κατηγορία Workshops- Seminars. Εικόνες από εργαστήρια που έχουν ήδη πραγματοποιηθεί μπορείτε να βρείτε εδώ.

Επίσης, η Πέννυ προσφέρει τη δυνατότητα δημιουργίας εργαστηρίων που εστιάζουν στις δικές σας ανάγκες και θεματολογία. Ειδικά σχεδιασμένα εργαστήρια για να καλύψουν αυτό που πραγματικά επιθυμείτε και να ενταχθούν στα project που δουλεύετε στις τάξεις σας, προσφέροντας έτσι στα παιδιά τη δυνατότητα ουσιαστικής κατανόησης μέσω της εμπειρίας! Ενδεικτικά, η Πέννυ δημιούργησε το εργαστήρι “Φωτεινές εικόνες” για ένα σχολείο που το project ήταν οι φωτογραφικές μηχανές.

Με αφορμή την έκδοση του πρώτου της παιδικού βιβλίου “Το πρώτο όνειρο του Φώτη. Ένα ταξίδι στο φως” σε εικονογράφηση Μυρτώς Δεληβοριά, η Πέννυ πραγματοποιεί διαδραστικές αφηγήσεις και κύκλο εργαστηρίων που είναι εμπνευσμένος από το βιβλίο. Πρόκειται για αυτόνομα εργαστήρια που σκοπό έχουν να κάνουν τα παιδιά να εκφραστούν δημιουργικά, εικαστικά, θεατρικά. Πληροφορίες θα βρείτε στο “Παίζουμε με το φως & ένα βιβλίο“. Σημειώστε ότι το βιβλίο έχει συμπεριληφθεί στις βραχείες λίστες του Ελληνικού ΙΒΒΥ- Κύκλος Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου για το 2021, ως ένα από τα καλύτερα βιβλία του 2020.

Εκπαιδευτικό υλικό:

Το εκπαιδευτικό υλικό έχει σχεδιαστεί από την Πέννυ και προσφέρεται δωρεάν σε όλους τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να μπείτε στην Κλειστή Ομάδα της Πέννυς: Παιδικά βιβλία – Πέννυ Χατζηευστρατίου Μιχελινάκη όπου μπορείτε να καλέσετε και όποιον πιστεύετε ότι θα ενδιαφερόταν για τα παιδικά βιβλία και το φως!

Επίσης, παρακαλείστε να ακολουθήσετε τη σελίδα στο Facebook Penny Hatziefstratiou Michelinaki και στο instagram penny_h_m

Για οποιαδήποτε πληροφορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την Πέννυ στο pennymichelinaki@gmail.com