“Το πρώτο όνειρο του Φώτη. Ένα ταξίδι στο φως.” Από την Πέννυ Χατζηευστρατίου Μιχελινάκη, σε εικονογράφηση Μυρτώς Δεληβοριά.

Το βιβλίο έχει συμπεριληφθεί στους βραχείς καταλόγους του Ελληνικού ΙΒΒΥ- Κύκλος Ελληνικού Παιδικού βιβλίου 2021. “Το Ελληνικο Τμήμα της ΙΒΒΥ- Κύκλος του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου… πιστεύει ότι οι βραχείς κατάλογοι αποτελούν μια εξαιρετική επιλογή στα καλύτερα βιβλία του 2020” (πηγή: greek ibby- kyklos paidikoy vivlioy).

Επίσης, τον Ιανουάριο 2022, το βιβλίο εγκρίθηκε από το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού, Νεολαίας στην Κύπρο για τις βιβλιοθήκες Δημοτικής Εκπαίδευσης.

Το βιβλίο είναι ιδιωτικής έκδοσης. Για ασφαλείς αγορές του βιβλίου μπορείτε να πατήστε εδώ! Σας δίνεται η δυνατότητα να βάλετε και το όνομα του παιδιού στο οποίο θα θέλατε να γίνει αφιέρωση! Εναλλακτικά, διατίθεται στα βιβλιοπωλεία και από τις Εκδόσεις Πατάκη. ISBN: 978-618-00-1987-2

Με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση, σας παρουσιάζω το πρώτο παιδικό βιβλίο μου με τίτλο “Το πρώτο όνειρο του Φώτη. Ένα ταξίδι στο φως”. Πρόκειται για μια ιστορία που εμπεριέχει τις γνώσεις μου για το φως, την αγάπη μου για το παιδιά, αλλά και στοιχεία της προσωπικής αναζήτησής μου για μια ζωή “με φως”. Εύχομαι η ιστορία μου να αποτελέσει πηγή έμπνευσης για τα παιδιά σας, ώστε να αναζητήσουν το δικό τους όνειρο και να ανακαλύψουν το “φως” στη ζωή τους! Πέννυ Χατζηευστρατίου Μιχελινάκη

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Ο Φώτης αναρωτιόταν πώς είναι να βλέπει κανείς όνειρα. Όταν αποφασίζει να ψάξει να βρει το δικό του όνειρο, ξεκινά ένα ταξίδι γεμάτο περιπέτεια! Στο ταξίδι αυτό, ο Φώτης ανακαλύπτει αλήθειες γεμάτες φως, που τελικά θα του αποκαλύψουν το δρόμο για το δικό του όνειρο…

Επιλέγοντας να αγοράσετε το παιδικό βιβλίο της Πέννυς:

  • Προσφέρετε στα παιδιά ένα εκπαιδευτικό βιβλίο που εισάγει βασικές έννοιες του φωτός μέσα από ένα παραμύθι.
  • Ενθαρρύνετε τα παιδιά, μέσα από μια αλληγορική ιστορία, να πιστέψουν ότι το “φως” της ζωής τους βρίσκεται μέσα τους.
  • Δίνετε ερεθίσματα στα παιδιά να αναζητήσουν το όνειρο τους.
  • Αποκτάτε ένα βιβλίο που θα σας βοηθήσει να μεταδώσετε γνώση και “φως” στα παιδιά σας.
  • Εμπλουτίζετε τη συλλογή βιβλίων σας στα Ελληνικά και Αγγλικά.
  • Στηρίζετε την αγάπη για μετάδοση γνώσεων μέσω της ιδιωτικής έκδοσης (η συγγραφέας κατέχει PhD & MSc Light & Lighting, και πολυετή εμπειρία στο χώρο του φωτισμού).
  • Συντελείτε στο να εμψυχώσουμε τα παιδιά να ζήσουν “με φως”.
  • Επίσης, μπορείτε να προτείνετε στο σχολείο ή βιβλιοπωλείο σας, πραγματοποίηση εκπαιδευτικού εργαστηρίου με το φως που επιμελείται η συγγραφέας μέσα από τα Penny’s light seminar. Πρόκειται για διαδραστικά παιχνίδια με το φως που προσφέρουν στα παιδιά τη δυνατότητα να μάθουν μέσα από την εμπειρία. Ενδεικτικά, δείτε τον κύκλο αυτόνομων διαδραστηρίων “Παίζουμε με το φως και ένα βιβλίο“. Πρόκειται για έναν κύκλο αυτόνομων διαδραστικών εργαστηρίων όπου τα παιδιά θα εκφραστούν με το φως και αυτό το βιβλίο, δημιουργικά, εικαστικά, θεατρικά! Πληροφορίες θα βρείτε εδώ!
  • Η παρουσίαση βιβλίου συνδυάζεται και με εκπαιδευτικό υλικό που έχει επιμεληθεί η Πέννυ.
  • Παρακαλώ σημειώστε ότι επιστροφές δεν γίνονται δεκτές.