Ακούσατε ακούσατε! Κάποιος ψάχνει “το φως του” και πρέπει να τον βοηθήσουμε!

Live: Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 19:00 παρακολουθήστε την παρουσίαση Δραστηριοτήτων & Παιχνιδιών στην Κλειστή Ομάδα στο facebook Παιδικά βιβλία – Πέννυ Χατζηευστρατίου Μιχελινάκη.

Οι δραστηριότητες και τα παιχνίδια είναι εμπνευσμένα από το πρώτο παιδικό βιβλίο της Πέννυς Χατζηευστρατίου Μιχελινάκη, σε εικονογράφηση Μυρτώς Δεληβοριά και τίτλο “Το πρώτο όνειρο του Φώτη. Ένα ταξίδι στο φως“.

Πρόκειται για ένα εκπαιδευτικό και αλληγορικό παραμύθι με θέμα του φως. Μια ιστορία που μαθαίνει στα παιδιά για το φως που βρίσκεται γύρω μας, αλλά και για το φως που βρίσκεται μέσα μας!

Ένα νέο παιδικό βιβλίο που είναι τώρα διαθέσιμο σε όλα τα βιβλιοπωλεία μέσα από το δίκτυο του Εκδοτικού Οίκου Πατάκη! Εναλλακτικά, το βιβλίο διατίθεται στα Ελληνικά και Αγγλικά, μαζί με ξύλινα δώρα ζωγραφισμένα στο χέρι με το θέμα του βιβλίου, εδώ!

pennymichelinaki, children's book, παιδικό βιβλίο, paidikovivlio, paidikobiblio,Πέννυ Χατζηευστρατίου Μιχελινάκη

Για να δείτε τη live παρουσίαση σήμερα στις 19:00, μπείτε στην Κλειστή Ομάδα στο Facebook Παιδικά βιβλία – Πέννυ Χατζηευστρατίου Μιχελινάκη

Πληροφορίες θα βέιτε και στη σελίδα στο facebook https://www.facebook.com/pennymichelinaki 

Εάν επιθυμείτε τον προγραμματισμό αφήγησης βιβλίου, παρακαλώ στείλτε email στο pennymichelinaki@gmail.com ή καλέστε στο 6942432043.

Δελτίο Τύπου μπορείτε να βρείτε εδώ.

Βιογραφικό της Πέννυς μπορείτε να βρείτε εδώ.

Please find out more about Penny’s book here.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *