Οι διαδικτυακές παρουσιάσεις ξεκίνησαν! “Το πρώτο όνειρο του Φώτη. ‘Ενα ταξίδι στο φως”.

Οι διαδικτυακές παρουσιάσεις ξεκίνησαν! Με αφορμή την έκδοση του παιδικού βιβλίου “Το πρώτο όνειρο του Φώτη. Ένα ταξίδι στο φως”. Της Πέννυς Χατζηευστρατίου Μιχελινάκη σε εικονογράφηση Μυρτώς Δεληβοριά!

Θέλετε να οργανώσουμε μία παρουσίαση και για τα δικά σας τα παιδιά;

Αγαπητοί νηπιαγωγοί- εκπαιδευτικοί,

Με ιδιαίτερη χαρά σας ενημερώνω για τη δυνατότητα διαδικτυακής παρουσίασης παιδικού βιβλίου μου, που πραγματεύεται το θέμα του φωτός! Πρόκειται για ένα εκπαιδευτικό και αλληγορικό παραμύθι, που μαθαίνει στα παιδιά ότι το φως βρίσκεται γύρω μας, αλλά και ότι το φως κρύβεται μέσα μας!

Η διαδικτυακή παρουσίαση βιβλίου προσφέρεται δωρεάν, με την παράκληση για like στη σελίδα στο facebook https://www.facebook.com/pennymichelinaki και επίσης join στην Κλειστή Ομάδα στο facebook Παιδικά βιβλία – Πέννυ Χατζηευστρατίου Μιχελινάκη όπου θα βρείτε και πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό!

Για δήλωση ενδιαφέροντος και ημερομηνίας παρακαλώ στείλτε email στο pennymichelinaki@gmail.com ή καλέστε στο 6942432043.

Το βιβλίο διαθέτεται στα Ελληνικά και Αγγλικά, μαζί με ξύλινα δώρα ζωγραφισμένα με το θέμα του βιβλίου, εδώ! Υπάρχει επίσης η δυνατότητα αφιέρωσης με το όνομα του παιδιού!

Εναλλακτικά μπορείτε να ζητήσετε το βιβλίο στο αγαπημένο σας βιβλιοπωλείο μέσα από το δίκτυο του Εκδοτικού Οίκου Πατάκη!

pennymichelinaki, children's book, παιδικό βιβλίο, paidikovivlio, paidikobiblio,Πέννυ Χατζηευστρατίου Μιχελινάκη

Περίληψη

Ο Φώτης αναρωτιόταν πώς είναι να βλέπει κανείς όνειρα. Όταν αποφασίζει να ψάξει να βρει το δικό του όνειρο, ξεκινά ένα ταξίδι γεμάτο περιπέτεια! Στο ταξίδι αυτό, ο Φώτης ανακαλύπτει αλήθειες γεμάτες φως, που τελικά θα του αποκαλύψουν το δρόμο για το δικό του όνειρο…

Summary

Lucian wondered what it’s like to have a dream. When he decides to look for his own dream, he sets out on a journey full of adventure! On this journey, Lucian discovers truths full of light, which in the end will help him find the way to his own dream…

Δελτία Τύπου μπορείτε να βρείτε εδώ.

Βιογραφικό

Η Πέννυ Χατζηευστρατίου Μιχελινάκη είναι παντρεμένη με τον Μαθιό Μιχελινάκη και μητέρα δύο παιδιών. Έχει ολοκληρώσει τις μεταπτυχιακές σπουδές της και κατέχει διδακτορικό στον Αρχιτεκτονικό Φωτισμό (PhD in Light & Lighting) από το University College London. Επίσης, έχει σπουδάσει Οικονομικά και έχει κάνει μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων. Έχει γράψει και παρουσιάσει άρθρα σε διεθνή συνέδρια φωτισμού και πανεπιστήμια. Επίσης, έχει εργαστεί στο χώρο του επαγγελματικού φωτισμού. Παράλληλα, έχει δημιουργήσει τη δική της σειρά από προσωποποιημένα δώρα, με φως αλλά και χωρίς, τα Penny’s custom gifts.

Ακόμα, η Πέννυ Χατζηευστρατίου Μιχελινάκη έχει συμμετάσχει σε ομάδες για τις ανθρώπινες σχέσεις, εστιάζοντας κυρίως στη σχέση γονέων και παιδιών. Εμπνευσμένη από τα παιδιά της, η Πέννυ έχει σχεδιάσει τη σειρά εργαστηρίων με το φως για παιδιά, Penny’s light seminar. Τα εργαστήρια τα παρουσιάζει σε νηπιαγωγεία, παιδικούς σταθμούς, σχολεία, χώρους δραστηριοτήτων και μουσεία. Οργανώνει εργαστήρια και σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, στα πλαίσια εθελοντικής δράσης. Επίσης, έχει συνάψει συνεργασία με διάφορους φορείς όπου εισηγείται το θέμα του φωτισμού. Το πρώτο της βιβλίο εμπεριέχει τις γνώσεις και την εμπειρία της, αλλά και στοιχεία της προσωπικής της αναζήτησης για μια ζωή «με φως».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *