Δώρο για τα Χριστούγεννα: Παιδικό βιβλίο με θέμα το φως!

Δώρο για τα Χριστούγεννα για όλα τα παιδιά! Τα Χριστούγεννα είναι γεμάτα φως! Είναι η αγαπημένη εποχή των παιδιών που περιμένουν πώς και πώς να πάρουν δώρα! Και τι ωραιότερο δώρο από ένα παιδικό βιβλίο, και μάλιστα ένα βιβλίο που πραγματεύεται το “φως“! Της Πέννυς Χατζηευστρατίου Μιχελινάκη, σε εικονογράφηση Μυρτώς Δεληβοριά.

Το πρώτο όνειρο του Φώτη. Ένα ταξίδι στο φως.”

Ένα βιβλίο που απευθύνεται σε παιδιά νηπιαγωγείου αλλά και όλου του δημοτικού. Πρόκειται για μια εκπαιδευτική ιστορία που μαθαίνει στα παιδιά τις βασικές έννοιες του φωτός μέσα από το ταξίδι του ήρωα, όπως διάχυση, αντανάκλαση, σκιά, χρώμα. Πρόκειται επίσης και για ένα αλληγορικό παραμύθι που προσπαθεί να κάνει τα παιδιά να καταλάβουν ότι το αληθινό “φως” είναι αυτό που κρύβεται μέσα τους!

Το βιβλίο αποτελεί ιδανικό δώρο για τα Χριστούγεννα και μπορείτε να το αγοράσετε εδώ!

pennymichelinaki, children's book, παιδικό βιβλίο, paidikovivlio, paidikobiblio

Lucian’s first dream. A journey to light.”

Το βιβλίο διατίθεται επίσης και στα Αγγλικά, και μπορείτε να το αγοράσετε εδώ!

Πληροφορίες για την Πέννυ μπορείτε να βρείτε εδώ!

Πληροφορίες για τα διαδραστικά εργαστήρια με το φως που έχει σχεδιάσει και παρουσιάζει σε παιδιά, η Πέννυ, μπορείτε να βρείτε εδώ!

Περίληψη Ο Φώτης αναρωτιόταν πώς είναι να βλέπει κανείς όνειρα. Όταν αποφασίζει να ψάξει να βρει το δικό του όνειρο, ξεκινά ένα ταξίδι γεμάτο περιπέτεια! Στο ταξίδι αυτό, ο Φώτης ανακαλύπτει αλήθειες γεμάτες φως, που τελικά θα του αποκαλύψουν το δρόμο για το δικό του όνειρο…

Summary Lucian wondered what it’s like to have a dream. When he decides to look for his own dream, he sets out on a journey full of adventure! On this journey, Lucian discovers truths full of light, which in the end will help him find the way to his own dream…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *